Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια

Δοκιμάστε το demo VRM
Συνολική ηλιακή ενέργεια που παράγεται
MWh
Watt
Ηλιακή απόδοση
Ο MultiGrid εξομαλύνει τον κίνδυνο αστάθειας του δικτύου και το κόστος της ενέργειας χρησιμοποιώντας αποθήκευση ενέργειας και αυτοκατανάλωση. Ο MultiGrid είναι η έκδοση του MultiPlus που είναι εγκεκριμένη κατά VDE-AR-N 4105 και AU 4777.2:2015 και περιλαμβάνεται στον κατάλογο CEC. Με ενσωματωμένη προστασία κατά της νησιδοποίησης, που τον κάνει κατάλληλο για χώρες όπως Γερμανία, Αυστρία και άλλες. Στο Ην. Βασίλειο, χρησιμοποιείται ο MultiPlus, καθώς είναι εγκεκριμένος σύμφωνα με τα πρότυπα G83/2 και G59-3-1 που απαιτούνται εκεί.
μοντέλα: 3000VA

ESS: Συστήματα αποθήκευσης ενέργειας

Ο MultiGrid είναι η βασική μονάδα σε ένα σύστημα αποθήκευσης ενέργειας (ESS) Victron, επειδή παρέχει την ευελιξία για συνδυασμό με ηλιακούς φορτιστές σημείου μέγιστης ισχύος (MPPT) ή αντιστροφείς διασύνδεσης φωτοβολταϊκών (PV) συστημάτων με το δίκτυο, για παράδειγμα. Για παραδείγματα και πιο λεπτομερή πληροφόρηση δείτε το ESS (Energy Storage System) manual.

Εξ αποστάσεως παρακολούθηση και έλεγχος

Παρακολουθείτε και ελέγχετε το MultiGrid και το σύστημα ή τα συστήματά σας τοπικά (LAN) ή εξ αποστάσεως μέσω Ίντερνετ από οπουδήποτε στον κόσμο, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή VRM και τον δωρεάν ιστότοπο της πύλης VRM. Η πρόσβαση είναι εφικτή από τηλέφωνο, tablet, λάπτοπ ή PC για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα. Δεν υπάρχει τέλος στο επίπεδο ελέγχου, μέσω του απαιτούμενου Color Control GX ή Venus GX, από τη ρύθμιση του MultiGrid σας ως την αυτόματη εκκίνηση μιας εφεδρικής γεννήτριας και ακόμα περισσότερα...

Αδιάλειπτη παροχή εναλλασσομένου ρεύματος (λειτουργία UPS)

Σε περίπτωση βλάβης στο δίκτυο, ή αν αποσυνδεθεί η τροφοδοσία από το ρεύμα ξηράς ή τη γεννήτρια, ο αντιστροφέας που περιλαμβάνεται στον Multi ενεργοποιείται αυτόματα και αναλαμβάνει την τροφοδοσία των συνδεδεμένων φορτίων. Αυτό συμβαίνει τόσο γρήγορα (σε λιγότερο από 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου) που οι υπολογιστές και ο υπόλοιπος ηλεκτρονικός εξοπλισμός θα συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς διακοπή.

Σχεδόν απεριόριστη ισχύς χάρη στην παράλληλη λειτουργία

Προκειμένου να επιτευχθεί υψηλότερη απόδοση ισχύος, έως και 6 συσκευές Multi μπορούν να λειτουργούν σε παράλληλη διάταξη. Υπάρχει επίσης δυνατότητα για λειτουργία τριφασική ή διαιρούμενης φάσης (split phase). Παρακαλώ δείτε τα τεχνικά φυλλάδιά μας, για να ενημερωθείτε σχετικά με το ποια μοντέλα διαθέτουν δυνατότητα παράλληλης σύνδεσης, τριφασικής λειτουργίας και λειτουργίας διαιρούμενης φάσης.

Λήψη Αρχείων

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο της Victron Energy

Find a dealer